Vermoedelijke opstelling: Serero controlerende middenvelder

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Thulani Serero woensdagavond als controlerende middenvelder zal spelen tegen Barcelona. De Zuid-Afrikaan maakte zaterdag zijn rentree en speelde een half uur mee tegen FC Dordrecht. Hij zou nu kunnen starten. Frank de Boer liet al eerder weten tevreden te zijn geweest over hoe Serero die positie invult.

Vermoedelijke opstelling volgens het AD: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joel Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Davy Klaassen, Thulani Serero, Lucas Andersen, Anwar El Ghazi, Kolbeinn Sigthorsson, Lasse Schone

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

14 Comments

  1. Bierdop

   Precies man, snap niks meer van die vent. Je zag toen milik en riedewald in het veld kwamen in de 2 de helft tegen barca dat het beter ging. En sighterson kon niet eens scoren tegen Dordt. Wtf de boer word nou eens wakker. Keek er zo naar uit dat milik in basis ging beginnen, en dan lees ik dit in de krant.

   1. ninanooteboom

    Nouja het is een vermoedeljjke opstelling dus alles kan nog veranderen. Ik denk ook dat frank sigthorsson er wel weer inzet maar heb toch liever milik

   1. f-side64

    waardeloze redenering wie wil er nou een spits die in 3 jaar nog minder scoor dan g. pelle in 2 jaar

 1. Lichtenvoordse-Ajacied

  What the fuck weer Siggi erin ik neem aan dat we willen winnen dus dan i.i.g. 2e helft Milik erin svp.

 2. ajax023

  Waarom blijft hij vasthouden aan Sighi? Wilt hij hem in de etalage zetten voor eventueel verkoop in winter? Begint wel irritant te worden nu! milik moet er gewoon in!

 3. joppie

  in de 2e helft tegen barca ging het inderdaad beter. maar toen waren iniesta messi en neymar er ook uit. niets tegen milik en riedewald hoor, vindt ze echt fantastische spelers!

 4. AFC98

  Nu begint het wel een beetje irritant de worden dat milik niet speelt, hij is jonger en beter dan sigi

 5. AFCA my World

  Weg met Frank dan maar? Meestal heeft hij het gelijk aan zijn kant,maar hier lijkt hij mij toch verkeerd bezig!

  1. AFC98

   Dat is dan weer iets overdreven :-)… Maar hij heeft vast zijn redenen waarom hij sigi opstelt.

Comments are closed.