Cruijff verbaasd over twijfelende Denswil

Johan Cruijff snapt niks van de houding van Stefano Denswil. De verdediger heeft nog steeds niet besloten of hij zijn contract wil verlengen en zit momenteel dan ook meer op de reservebank dan dat hij in de basis staat , een doorn in het oog van Johan Cruijff.

‘Ik snap die jongen niet. Als je bij Ajax speelt weet je dat je er niet altijd van uit mag gaan dat je in de basis staat, maar daar kun je in eigen persoon hard aan werken. Door zijn twijfeling om zijn contract te verlengen moest Ajax Nick Viergever halen. Kijk naar Ricardo van Rhijn, die stond er gelijk toen Gregory van der Wiel vertrok en dat kun je op het conto van Jaap Stam schrijven want die heeft Ricardo in korte tijd flinke stappen laten maken. Ik denk dat het met Denswil op dezelfde manier had kunnen gaan maar door zijn twijfels moet hij nu maar zien hoe het verder gaat met zijn loopbaan. Het zou mij niks verbazen als die niet bij Ajax ligt’, aldus Cruijff.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

7 Comments

 1. AFCA my World

  Weg met Denswil,een basisplaats eisen terwijl je gewoon niet goed genoeg ben? Schandalige gedachte,rot aub op,je bezet een plaats van een jongeling (Bazoer)die veel beter is als jij!

  1. liefhebber

   Inderdaad. Arrogantie straalt er van af. Van werken en in jezelf investeren heeft hij nog nooit gehoord.

   1. jojo123

    Wellicht dat milik ook niet hard werkt… En dat daardoor houten Klaas Sigi in de basis staat. Sommige basisspelers moeten maar ns voelen hoe het op de bank te zitten omdat ze wekelijks slecht spelen.

Comments are closed.