Opstellingen Ajax – FC Barcelona

Om 20:45 uur begint Ajax aan de Champions League wedstrijd tegen FC Barcelona. Thulani Serero start op het middenveld en heeft Frank de Boer voor de spitspositie opnieuw gekozen voor Kolbeinn Sigthorsson. Voor Jairo Riedewald begint de wedstrijd op de reservebank ondanks zijn prima invalbeurt in Camp Nou. Frank de Boer vindt het nog te vroeg voor een basisplek voor de achtienjarige speler. 

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joel Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen; Davy Klaassen, Thulani Serero, Lucas Andersen; Anwar El Ghazi, Kolbeinn Sigthórsson, Lasse Schöne.

Opstelling FC Barcelona: Ter Stegen, Alves, Bartra, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Xavi; Luis Suárez, Messi, Neymar

Related posts

56 Comments

  1. DennisTheMenace

   Jammer dat ik t moet zeggen, maar amen idd. Ik heb dr nu echt g@&€mme genoeg van!

 1. ajaxpers

  Jammer van Sigi en Schone is meer een middenvelder of nr.10 en fijn dat Sereo erbij is.

 2. pascal2809

  ik ben benieuwd ik wil inzet en veel strijd zien en het zo mooi zijn als we wat puntjes in amsterdam houden!!

 3. pascal2809

  ik ben benieuwd ik wil inzet en veel strijd zien en het zo mooi zijn als we wat puntjes in amsterdam houden!!

 4. Magicajax

  Ook al geven we alles wat we kunnen geven, dan nog ben ik bang dat we het vanavond niet gaan bolwerken tegen Barca.

 5. nicks

  De boer luster verdomme eens naar je eigen supporters!!! De hele bedoeling van voetbal is vermaak!!! Geen winst! Verlies pakken en weg met siggi

 6. paullus

  De boer wil gewoon ze gelijk hebben met dat ijskonijn
  Is toch op zijn voor spraak gehaald

 7. AMSHOOLS

  Je word er ook nie goed van heh! Rot toch op met die ijslander! Gewoon Milik! Polen zijn 10x gekker en werken 10x harder

 8. Alex is Ajax

  1e helft is afgelopen. Ik zie een leuke pot voetbal jammer van de fout van Jasper. Maar we hebben onze kansjes zeker gehad. Kom maar op voor de 2e helft zit er klaar voor.

  1. Alex is Ajax

   2e helft is ook afgelopen. We moeten nog een hoop leren.Wedstrijd snel vergeten maar leer van de fouten

 9. jacq64

  Begin een beetje een hekel te krijgen aan de rete irritante lui van Barcelona met hun onsportieve gedrag. En dan toch weer die mazzel.

 10. Velibor

  Wat een domme lul die Veltman eerst luchtduel verliezen van de kleinste vh veld en dan wéér rood pakken!

 11. Velibor

  Geloof dat ik vanavond maar nix meer zeg want dan ga ik ook nog foute dingen zeggen over boilesen, el ghazi en Klaassen vond ik wel goed dus tenminste nog wat!

 12. Nielsz.AFCA

  Zie je nou weer , weer genaaid door de scheids , stel nou dat die scheids gewoon naar zichzelf had geluisterd tegen apoel dan kon het nog steeds en dan krijgen wij weer geen penalty mee voor een schot van van rhijn die erin leek te gaan. Echt belachelijk gewoon, elk jaar moeilijke poul en elk jaar zelfde liedje met scheidsrechters. Al met al uefa naait amsterdam

  1. f-side64

   die vette varkens willen graag geliefd blijven in spanje engeland frankrijk italie en duitsland stel je toch eens voor dat je de kleinere clubs zou steunen dan is je carriere wel finito als scheids in dienst van de uefa

 13. f-side64

  wederom had 1 scheids zijn duidelijke voorkeur eerst een duizend% penalty voor ajax afgewimpeld en elk lichamelijk contact met neymar was volgens de scheids een overtreding die op el ghazi was er ook 1 en ik vond het ook geen 2de gele voor veldman en van jas was het ook een grote blunder al rook het wel naar buiten spel.

 14. tothefuture

  Genoten van ons Ajax, prachtige eerste helft. Snap niet dat er mensen zijn die afgeven op Boilesen en Veltman. Boilesen was 1e helft prima en begin 2e helft helaas ongelukkig. Veltman heb ik prima wedstrijd zien spelen. Als je een scheids hebt die ongeveer 80% van de overtredingen bestraft met een kaart, tsja dan ontkom je niet aan rood. Maar Ajax ………. BEDANKT!!!

 15. Alex is Ajax

  Helemaal mee eens ze hoeven zich nu niet te schamen de eerste helft was zeker genieten en zat er meer in dan ze kregen. Alleen kan Ajax dat geen volle wedstrijd volhouden jammer maar waar.

Comments are closed.