Broers Witschge verwachten geen nieuwe Ajax-stunt tegen Barcelona

Richard Witschge zal vanavond samen met broer Rob plaatsnemen op de tribune van de Amsterdam Arena. Doe oud-speler van Ajax en Barcelona verwacht een leuke wedstrijd met mooi voetbal maar ziet Ajax niet opnieuw stunten tegen de Spaanse topclub.

‘Twee weken geleden is wel duidelijk geworden dat het verschil tussen Ajax en Barcelona erg groot is. Ajax was vooral de tweede helft niet eens zo slecht maar Barcelona is in alle opzichten veel verder en dat is Ajax nog niet. Ik denk dat Ajax weinig kans maakt vandaag maar je weet het nooit. Mocht Barcelona toch een slechte dag hebben en Ajax kan een hoog niveau halen en ze worden goed opgestookt door het publiek dan kan er misschien een herhaling van vorig jaar plaatsvinden, maar ik verwacht het niet.

‘Ik ga samen met mijn broer Rob de wedstrijd bekijken in de Arena want we zijn beiden Ajacied en hier ligt ons hart. Ik heb dan wel een tijdje bij Barcelona gespeeld maar Ajax blijft mijn club. Vanavond gaan wij als liefhebber en ik hoop dat we in ieder geval kunnen genieten van het voetbal’.

Bron: Helden
Foto: Proshots/Jasper Ruhe

Related posts

14 Comments

 1. S4ndrr

  Nou klaar!!!! Nu weten we wel dat niemand een stunt verwacht. Kap eens met al die negatieve nieuwsberichten en kom eens met leuke nieuwsberichten.. -_-

  1. Jari86

   Als iedereen positief was over de verwachtingen dan zou je het wel willen lezen. De broertjes Witschge worden er ook maar naar gevraagd. Het is niet alsof ze dit zelf opsturen naar de app.

   1. S4ndrr

    Dat zeg ik toch ook niet? Ik ben alleen al die berichten met een negatieve context wat zat.. Liever geen nieuws dan dit maar steeds benoemen..

 2. Spankonovic

  Even off topic, de app is wel erg mooi geworden met het oude logo! Ziet er strak uit

 3. nicks

  Laat iedereen maar lekker negatief doen! Des te mooier voor ons als we wel stunten! Ik zeg de arena op de kop en laat ze bang worden van de twaalfde man!!!!!! Come on you boys!!!!

  1. S4ndrr

   Als het bericht als header had; ‘Broers Witschge verwachten een mooie wedstrijd’ zou het veel positiever gebracht worden. En dan is er geen woord gelogen.

  2. f-side64

   en dat van 2 oud ajacieden ze moeten zich dood schamen en achter ajax blijven staan en nx is onmogelijk in het voetbal come on boys make me happy 2night wzawzdb.

 4. Alex is Ajax

  Het is alweer gezellig druk hier bij de Arena. Ajax stop vanavond je kop niet in het zand en laat ons supporters trots zijn. Dus hoofd omhoog en borst vooruit en gaan tot je erbij neervalt. Je mag verliezen als je alles maar gegeven heb ook alleen dan kan je winnen trouwens. Frank succes met je Elf

 5. vakkie129

  Wat gaat Richard het record hooghouden verbeteren tijdens het opwarmen van de spelers.Lolz

 6. SteffanAFCA

  En dan word ik als negatief ervaren op deze app haha ik ga voor een 2-0 overwinning

Comments are closed.