Cruijff: ‘Ajax heeft met Stam opvolger De Boer al in huis’

Indien Frank de Boer bij Ajax vertrekt, heeft de club zijn opvolger al in huis: Jaap Stam. Dat zegt althans Johan Cruijff. “Jaap Stam zou een goede opvolger van Frank kunnen zijn”, aldus Cruijff in een interview met Voetbal International. “Wim Jonk zou ik ook een goede optie vinden. En misschien staan er nog wel andere kandidaten op. Maar voorlopig zit Frank nog bij Ajax en dat is een goede zaak”, zo vervolgt Cruijff.

Een vertrek van De Boer bij Ajax is onvermijdelijk, denkt Cruijff. Hij verwacht dat De Boer eens de stap gaat maken naar een internationale topcompetitie. “Omdat hij dat verdient.”

Bron: VI.nl

Related posts

17 Comments

   1. marvinww

    ik zie in hem een prima opvolger!!! maar eerst moet frank het beste uit ajax halen dit seizoen en dat heb ik zeker nog niet gezien!

  1. antonajax

   Het is anders wel een ex-PSV er die 1.5 jaar in het eerste heeft gespeeld dus zoveel legende is er niet aan stam hoor. Wel goede trainer overigens

 1. coenie

  Laat hem eerst maar even zijn diploma halen, anders hebben wij straks ook zo’n “Twente-constructie” 😉

  1. Velibor

   Of Harry Vermeegen????
   Gaat toch echt om spelers wat je tot je beschikking hebt volgens mij maar wat maakt het uit het is nog niet zover ….gelukkig!

 2. toonvs

  Bij jong Ajax zie ik het nog niet dat het een goede trainer is. Laten veel te veel punten in de slotfase liggen. Bij het eerste zie ik ze doelpunten tegen krijgen dan denk hoe is het mogelijk. Bij Stam gebeurde dat vroeger niet dan denk ik kan hij het wel goed over brengen bij de spelers. Maar ik kan er naast zitten hoor.

 3. nicks

  Goede voetballer maakt nog geen goede trainer! Kijk van Basten ! Niet doen Ajax! Ik zeg Rijkaard!!

  1. AFCA my World

   Is die zo goed dan? Bovendien wil hij volgens mij geen hoofdtrainer meer zijn, liever Jans!

 4. nicks

  Nou of hij goed is valt over te twisten bij Sparta slecht barca top! Maar kom op zeg Ron Jans! Doe effe normaal!

  1. AFCA my World

   Met weinig middelen zijn cluppie toch leuk en goed voetbal laten spelen vind ik heel knap,ik zou bij Ajax weer het plezier en Amsterdamse bluf willen hebben en denk dat hij dat terug zou kunnen brengen,niet dat eeuwige gebrei achteruit!

 5. nicks

  Ja inderdaad als iemand over Amsterdamse bluf beschikt is het Jans’ hahahaha! Maar goed ieder zijn of haar mening daar wel respect voor! En veel plezier vanavond!

Comments are closed.