Ajax A1 wil Barcelona nu wel pakken (Incl. video)

Een dag voordat Ajax – FC Barcelona op het programma staat, treffen de A-junioren van Ajax en Barça elkaar op de Toekomst. De wedstrijd in de UEFA Youth League begint dinsdag om 19:00 uur. Twee weken geleden verspeelde de A1 van Ajax, mede dankzij een ongelukkige rode kaart, een 0-2 voorsprong tijdens het uitdsuel tegen de leeftijdsgenoten van Barcelona. De jongelingen zijn erop gebrand deze dinsdagavond alsnog in cijfers uit te drukken dat het beter is dan de leeftijdsgenoten van Barcelona, zo laat Donny van de Beek weten tegenover AjaxTV.

‘Als je onterecht met tien man komt te staan, dan wil je Barcelona thuis gewoon aanpakken’, aldus Van de Beek. ‘Ik denk dat we net zo moeten beginnen als in de uitwedstrijd. Nu hebben we ook het thuisvoordeel, dus moeten we gaan vlammen.’

Ajax en Barcelona hebben na drie wedstrijden allebei vijf punten vergaard in poule F. Dankzij een beter doelsaldo gaat Ajax aan de leiding. Paris Saint-Germain o/19 staat momenteel derde met vier punten. Apoel staat laatste met één punt. Ajax A1 – FC Barcelona begint dinsdag om 19:00 uur. De wedstrijd op sportcomplex de Toekomst is gratis te bezoeken.

Related posts

6 Comments

    1. tijmen020

      Drakulastream.eu Ze hebben best veel jeugdwedstrijden. Als je #link 1 opent moet je eerst linksboven, en dan rechtsboven de reclame wegklikken voordat je goed beeld krijgt

Comments are closed.