De Boer sliep slecht na nederlaag in Barcelona

Frank de Boer heeft twee weken geleden behoorlijk slecht geslapen na de nederlaag van Ajax in en tegen Barcelona. De trainer zag vanaf de zijkant duidelijk waar het mis ging maar stond op dat moment machteloos toe te kijken, en dat is iets waar De Boer niet tegen kan.

´We toonden veel te veel respect en niemand had het lef om druk te zetten. Dat is een belangrijk punt want je moet druk zetten wanneer dat kan en je moet het met vertrouwen doet. Als het dan fout gaat zul je mij niet horen want soms moet je fouten maken omdat je een risico neemt, maar wel altijd met vertrouwen en dat miste ik in Camp Nou´.

´Ik heb daarna in het hotel ook bijna niet geslapen want het was niet mijn Ajax wat ik zag. Wij hebben een filosofie voor ogen en daar moet je je aan houden. Dat wij een wedstrijd kunnen verliezen is niet erg maar het gaat erom op de manier waarop. Als wij dat voor ogen houden hebben we aan het einde van het seizoen weer meer punten dan de rest, dat weet ik zeker´.

Bron Voetbalcentraal

Related posts

10 Comments

 1. HURBIE

  Trek het niet aan je heb je best gedaan dat die knulletjes het niet waar maken is niet jou schuld je bent en blijft een TOPTRAINER

 2. tothefuture

  Misschien brengt dit weer vertrouwen terug bij velen van ons in Frank. In dit kleine stukje staat heel duidelijk wat hij voor ogen heeft.. Hetzelfde als wij nl. Vooruit voetballen met lef. Ik weet zeker dat de ploeg het ook kan als ze maar durven. Maar dan moeten ze niet afgeslacht worden door hun eigen supporters, dat helpt niet. Kritiek ….. tuurlijk maar altijd wel blijven steunen. Dat geldt in bedrijfsleven en ook bij voetbal. Dat is wat Frank ook doet en wat wij ook moeten doen vind ik

 3. Alex is Ajax

  Jaja Frank je was niet de enigste die heel slecht slaap na de wedstrijd in Barca sommige fans slapen al tijden slecht. Succes woensdag

  1. tothefuture

   Als dit pupillen zijn, zijn ze verdomd goed. Maar dat geld op die bank he. Is die hoofdsponsor al zeker. Nee. De politiek moet eerst reclame en gokken goedkeuren. Stel dat er nu geen grote hoofdsponsor komt …. dan heb je die centjes heel hard nodig. Dus zo dom zijn ze volgens mij nu ook weer niet bij Ajax. Eerst je zaakjes op orde hebben, dan pas echt uitgeven als het nodig is.

Comments are closed.