Suárez kijkt uit naar weerzien met Ajax

Komende woensdagavond keert Luis Suárez, met zijn nieuwe werkgever, voor even terug in de Amsterdam ArenA, de club waar hij zijn doorbraak beleefde naar de Europese top. “Ik ben Ajax heel dankbaar. Het is mooi om er terug te keren. De club heeft me veel gegeven en heeft me bovendien geholpen om te groeien”, aldus de 27-jarige international vol lof over zijn oude club.

Suárez beleefde zaterdag een uiterst teleurstellend thuisdebuut voor FC Barcelona. Na de 3-1 nederlaag uit bij Real Madrid werd ook thuis tegen Celta de Vigo met 0-1 verloren. Oorzaak van de nieuwe nederlaag was het missen van de vele kansen door Barcelona, al dan niet door het goede keeperswerk ook van Celte-doelman Sergio Álvarez.

“We creëerden veel kansen, maar de doelman wist alle schoten te stoppen. Voetbal is oneerlijk, maar we moeten de kop omhoog houden en doorgaan. Vorige week werd ik moe in de tweede helft. Dit keer voelde ik me beter, ik was rustiger aan de bal”, aldus de ex-Ajacied die 4 maanden niet mocht voetballen vanwege een schrosing.

Bron: ELFVoetbal

Related posts

10 Comments

 1. Remco-Ajax-Nijmegen

  Ik gun Suarez alles maar dan ook alles in de voetballerij. Gewedige voetballer naar mijn mening. Alleen aankomende week mag hij alles even nalaten. Ajax zal tegen Barca alles op alles moeten zetten en vol voor de winst moeten gaan! Als we dan winnen zijn we eigenlijk wel zeker voor minimaal Europa League.

    1. Guacamole

     Heren dit gaat over suarez noet over sigi. Af en toe moet je je irritaties laten liggen en verder kijken dan je neus lang is.

Comments are closed.