Reactie De Boer en El Ghazi na afloop Ajax – FC Dordrecht

Hierbij de reactie’s van Frank de Boer en Anwar El Ghazi na afloop van het met 4-0 gewonnen duel tegen FC Dordrecht.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: NOS

Related posts

20 Comments

 1. En Un Momento Dado

  Het zag er weer niet uit. Zelfs de simpelste balletjes komen niet aan. Van mij mag je vertrekken Frank.

  1. ajaxpers

   Fdb, je bent een held en verdient een standbeeld. Ik ben trots op Ajax en dat is voor altijd. Jouw resultaten zijn fantastisch en volgens mij gaat het daar om in het voetbal.

   1. Vak420

    Geweldige tactiek alle ballen terug op de keeper die dan het spel enorm vertraagd , tja is erg gevaarlijk dat Dordrecht !

   2. En Un Momento Dado

    Fantastische resultaten???? O ja, we staan tweede! Europees spelen we zelfs een keertje gelijk tegen godbetert een Cypriotisch clubje. Hahaha! Toen PSV op deze manier de eerste tien jaar van deze eeuw domineerde in Nederland had je de reacties eens moeten lezen bij onze Ajaxaanhang… Het ziet er toch niet uit man!

  2. Starke

   Wat een domme reactie maak jij. Denk je dat het aan hem ligt dan niet alle ballen aankomen. Hij moet zich houden aan een bepaald beleid met spelers.

   1. En Un Momento Dado

    Je bedoelt het beleid om jonge spelers uit de eredivisie te stallen en te frustreren in Jong Ajax? Of bedoel je het beleid dat je niet je beste spelers opstelt? Of wellicht het beleid om een volstrekt andere wedstrijd te beschrijven dan hetgeen wij allemaal hebben gezien? Neem me niet kwalijk hoor, Frank heeft Ajax vier keer kampioen gemaakt, waarvoor dank, maar wat wij het laatste jaar te zien krijgen is niet des Ajax. Het doet gewoon zeer aan je ogen. De chemie tussen Frank en de groep is zoek.

    1. Starke

     Maar wie zou je als veldspelers opstellen dan? Er is niet veel beter. Van mij mag Sightórsson op de bank plaats nemen en Zivkovic doorschuiven naar het eerste elftal. Behalve die twee spelers is er niet veel beter. Je vergeet dat we wederom met een nieuw jong elftal beginnen dit seizoen. We spelen veel wedstrijden en rouleren veel waardoor we niet altijd met de sterkste opstelling op het veld staan. Dit kost weer tijd voordat die jonge gasten de kneepjes door hebben. Jammer genoeg. Ondanks ons matige spel en onervarenheid staan we 2e. Het kan alleen maar beter gaan

     1. Starke

      ‘Met die twee spelers’ bedoel ik Milik en Zivkovic. Dat zijn twee spelers die ons beter kunnen maken. Behalve 2 twee hebben we niets meer achter de hand. Alleen maar onervaren jongelingen.

     2. En Un Momento Dado

      Eens, veel slechter kan het niet worden hoop ik. Maar ik zou zeker de spelers uit Jong Ajax een kans geven en dan bedoel ik niet alleen Zivkovic. Kan motiverend werken voor de jonkies en de huidige basis spelers krijgen dan misschien een wakeup call. Ik zou zeker niet aan de huidige selectie vasthouden, je beloont dan spelers voor hun slechte spel.

     3. AFCA my World

      Ik zou Denswil uit de selectie gooien net als moisander en Sigi,haal daarvoor Bazoer en Zivkovic erbij en misschien een van de Hoorn die toch ook steeds beter in vorm komt,niemand moet meer zeker zijn van zijn plaats,dat geeft strijd en dat hebben we nodig!

    2. Velibor

     Chemie is gelul in deze want de groep is in 4jr wel compleet vernieuwd en misschien wel 2x,heb het idee dat het om prestige gaat of orders van hogerhand want je maakt mij niet wijs dat zo’n sightorson de nummero uno moet zijn in zo’n vorm als ie nu verkeerd daar moet bijna wat anders spelen, misschien nieuwe club die wil zien of hij fit genoeg is oid voor meerdere wedstrijden achter elkaar weet ik veel.

   1. En Un Momento Dado

    Respect.. hij krijgt van mij net zoveel respect als wij van hem krijgen. Hij stelt een verdediger op met griep. Kiest een aanvoerder die al het hele seizoen hopeloos uit vorm is en zet een spits in de wei die verstoppertje speelt. Om vervolgens in de nabeschouwing een volstrekt andere wedstrijd te beschrijven dan wij hebben gezien. Respect???

    1. Veltman

     Moet eerlijk zeggen dat Frank inderdaad wel steeds meer foutjes begint te maken.
     Maar ja wat zijn foutjes, hij maakt keuzes die volgens hem het beste zijn voor het team. En dat is ook Sigthorsson laten spelen. Hij werkt hard, ligt volgens mij goed in de groep en ALS hij een kans krijgt is het wel vaak raak. Gister heeft hij wederom geen kans gehad, maar dat vindt Frank niet zo belangrijk. Het team moet doelpunten maken!

 2. jacq64

  En het gaat helemaal niet om nieuwe spelers. We hoeven geen nieuwe spelers. We willen meer lef! Dat is alles. En, ok graag een andere spits, maar die hebben we ook in huis. Aanvallender voetbal kan prima met deze groep.

 3. afcabran

  Er is geen betere coach dan frankkkk… Ondanks dat ik het van siggi niet begrijp, moeten we blij zijn dat hij nog bij Ajax is!!

 4. Indojood

  Ondanks dat ik hoop dat Frank de Boer nog jaren blijft mogen er inderdaad kritische noten worden geplaatst bij het speltype en het handhaven van enkele spelers, met name prutser Sigthorsson. Wij zijn geen club van “alleen het resultaat telt”, i.t.t. die pisvlekken uit Eindhoven. Zijn we nooit geweest en ik hoop dat we dat nooit worden. Vorig seizoen was het ook soms dodelijk saai. Ik heb gemerkt dat er steeds meer mensen zijn die alleen het resultaat belangrijk vinden. Ik vraag me af wat die bij Ajax doen maar ze worden wel op hun wenken bediend met dit saaie spel.

 5. tothefuture

  Heel apart al die reacties. Als iedereen nu eens begint met het kijken naar de leeftijden van de spelers. Aan de ene kant wordt er gezegd dat er in elke linie een ervaren speler moet staan (25 en ouder neem ik aan dan) en vervolgens wil men een oudere speler a la minute inruilen voor een 18- jarige. Vervolgens als het even kan ook een 24 jarige inruilen voor een 18 of 20 jarige en dan vervolgens klagen dat het allemaal nog niet zo lekker loopt. Kijk nu eens goed wat Ajax aan het doen is. Als de spelers van 23 jaar en jonger de verleiding kunnen weerstaan en voorlopig blijven dan ontstaat er straks iets heel moois. Marc kan hier maar heel beperkt wat in betekenen. De spelers zullen het moeten willen anders is er voor niemand houden aan. Wij willen dat deze jonge ploeg nu al presteert als een ervaren ploeg. Dat kan dus niet. Verder springen we hier zelf van de hak op de tak. Dan is er weer een oudere speler nodig en dan moeten de jonkies weer sneller doorstromen. Daarom is er nu een technisch hart die al deze dingen samen bekijkt en daar zo goed mogelijk keuzes in maakt. Voor nu, ondanks het spel, een hele mooie prestatie met zo’n jong team.

 6. skel

  Als je wil overwinteren in europa moet er volgens mij echt iets gebeuren. Want met deze strategie gaat het niet werken. Zodra een talent boven het maaiveld uitkomt wordt deze weggekocht. Daley blind is daar een voorbeeld van. Een talent zal nooit renderen bij Ajax en Ajax zal voorlopig nooit meer meedraaien in de top van Europa.

Comments are closed.