‘Rabiot verkiest AS Roma boven Ajax’

Ajax hoeft in de winterstop niet te rekenen op de komst van Adrien Rabiot. De speler van Paris Saint Germain is in het bezit van een aflopend contract bij de club uit Parijs en gaat dat niet verlengen. Ajax toonde afgelopen zomer al belangstelling in Rabiot  die nu te kennen heeft gegeven meer te voelen voor een overstap naar AS Roma waar de Franse coach Rudi Garcia de scepter zwaait, zo meldt Sportsmanagement & Consulting Sarl aan Ajaxshowtime.com.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

24 Comments

  1. Iceman

   Ja inderdaad even goed op de bank zitten bij as Roma dan bij Ajax spelen zulke spelertjes willen niet NL komen en dat komt door het kut belasting systeem in Nederland

  2. Starke

   Hou op man. Competitie is daar gwn veel beter. Denk je dat hij ajax de afgelopen CL wedstrijden niet heeft zien spelen? Altijd gelijk zo negatief als iemand niet komt.

 1. Ajacied

  Als we Ødegraad binnen hebben hoeven we niet meer te klagen! Geldwolven hoeven we niet bij Ons Aller Ajax!

     1. Starke

      Juist. Uk zeg altijd op elke linie een waardige ervaren kracht. Maar ja. Die willen niet komen

     2. Emilio4Ajax

      Met de snelheid van Ødegaard heb je geen body nodig. Heb je zn handelingssnelheid gezien in kombinatie met de balkontrolle en vaardigheden…” ;)))

     3. Emilio4Ajax

      Kan zijn, maar hij heeft als. 15 jarige een balbehandeling, snelheid en kontrolle die beter is dande meeste in Ajax1… ;)))

   1. En Un Momento Dado

    Vergeet het maar dat Sinkgraven of Odegaard voor Ajax gaan spelen. Die jongens zijn veel te goed voor Jong Ajax. Snap niet dat bijna iedereen het nog pikt dat Frank de club naar de kloten helpt met dit halsstarrige beleid. Zelfs de jonkies komen niet meer naar Ajax.

 2. tothefuture

  Omdat iemand niet voor Ajax kiest is hij een geldwolf en een zakkenvuller en hebben scouts hun week niet goed gedaan. Zijn toch wel wat aparte redenaties volgens mij. En als dat het niet is ligt het aan het belasting systeem. Heel misschien is het zomaar mogelijk dat die jongen zich bij AS Roma gewoon beter thuis voelt, dat hij vindt dat hij daar misschien beter tot zijn recht komt. Als iedereen voor Ajax gaat kiezen wordt het ook een beetje druk hoor.

 3. gerrykoos

  wat ook zijn reden is, hieruit blijkt maar weer dat je als Overmars geen ijzer met handen kan breken en zeker niet daarvoor de geldkraan open moet zetten.

  1. tothefuture

   Strijd verloren?? Die jongen kiest voor een andere club, that’s all. Zal nog wel vaker gebeuren hoor. Daarnaast, hoeveel Franse spelers komen er naar Nederland? Heeeeeel weinig.

 4. Amsterdammetje

  Ik dacht dat het accent op zelf opleiden ligt!
  Er wordt alleen maar gekocht, alleen Klaasen komt uit eigen opleiding.
  Gezien wat er in de B / A Jeugd en jong loopt wat echt de hele opleiding heeft doorlopen?.. misschien een leuke kwis ha ha

Comments are closed.