There are no ads, please add some


El Ghazi tart Cillessen met Panenka-penalty (Incl video)

We weten allemaal dat Jasper Cillessen geen held is in het keren van pingels en dat daar op de training aandacht voor is mag duidelijk zijn. Dat Cillessen in Amsterdam onder de lat staat,en dus geintjes of grappen kan verwachten, werd door Anwar El Ghazi bewezen. De speler verschalkte Cillessen met een ware Panenka-penalty.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl


Gerelateerde posts

9 reacties

  1. Velibor

    Mooi man zo hoort dat en dat hoort erbij mekaar scherp houden kan ook met een lach of een streek haha

  2. AFC98

    Ik zie el ghazi dat nog wel een keer doen als we met 3-0 voorstaan en we krijgen een penalty eb hij neemt m haha

  3. AFC98

    Vakkie129, ik heb het filmpje gezien dat el ghazi 5 strafschoppen moet scoren tegen cillessen om te winnen. Hij begint met de panenka en scoort de rest en met de alles beslissende houdt cillessen hem tegen dus hij kan het wel!

Reageren is niet mogelijk.