Jans geeft voorspelling van bekerloting: ‘Ajax uit’

Ron Jans is, net als Ajax, met zijn club PEC Zwolle doorgedrongen tot de laatste zestien ploegen in het KNVB bekertoernooi. Jans en consorten versloegen woensdagavond HHC Hardenberg met 1-6 en zagen Ajax de dag ervoor met 0-4 winnen bij SV Urk. Voor de achtste finales verwacht Jans een sterkere tegenstander en volgens de trainer zal het gelijk een kopie zijn van de finale van vorig jaar. ‘Mijn water zegt: ‘Wij moeten naar Ajax’. De loting zal vanavond plaatsvinden en is vanaf ongeveer 22:50 uur te volgen op Fox Sports.

Bron: Goal.com

Related posts

24 Comments

 1. Hazez

  Ik hoop het en dan Zwolle met 6-0 naar huis sturen … Dat zou mooi zijn dan is die zever jans uit gemauwd

 2. bezemsteel

  Wat is dit dan voor kutnieuws? Leuk dat ronnie een hoop denkt maar wat moeten wij daarmee?

 3. AFCA my World

  Volgend seizoen,coach van Ajax? Meeste zullen het niet eens zijn,maar denk dat hij Ajax weer aan het voetballen kan krijgen in plaats van dat gebrei van de laatste tijd!

 4. Mokum

  Tjonge jonge stelletje Ajax1.nl Paupertjes. Valt wel op dat als het echt inhoudelijk over voetbal gaat jullie ineens niet reageren, stelletje reageerbuis baby’s. Nieuws is nieuws en zoals al eerder: Bevalt het niet rot dan op! Trouwens die nieuwe Ajax1.nl site lijkt wel een condoleance site. Wat een dooie grafsite, geen wonder dat je elders met je harde plassertje gaat reageren als een klein kind!!! Losers!

  1. -THE BULLDOG-

   Is dit inhoudelijk voetbalnieuws dan?? Over wat Jans denkt wie zijn tegenstander in de volgende ronde wordt. Sorry hoor, maar dan voel ik mezelf niet zo geroepen om erop te reageren. Daar komt bij dat ik dit nieuws al veel eerder gelezen had op de vi site. Maar praat niet zo dom over Ajax1 appers, we zijn tenslotte allemaal voor de zelfde club!!

    1. -THE BULLDOG-

     Haha dankje. En ach we hoeven t ook niet altijd samen eens te zijn…Toch? Hopelijk hebben we met zn allen een top weekend met een klinkende zege op Dordrecht!!

     1. -THE BULLDOG-

      Ow oke, mijn excuses dan. Omdat je vertelde uit onverwachte hoek. Dan zal ik t verkeerd begrepen hebben 🙂 maar ik ben er blij om. Overigens was ik het ook met je eens over t uitlenen van spelers 🙂

     2. -THE BULLDOG-

      Ja klopt…dat was voor t eerst dat ik de site bezocht…heb maar meteen een reactie achtergelaten…

     3. -THE BULLDOG-

      En nu stap ik dus ook de “uit onverwachte hoek”. Het kwartje valt wat laat vandaag 🙂

Comments are closed.