Ajax krijgt 850 kaarten voor PSG – Ajax

Ajax heeft 850 plaatsbewijzen gekregen voor de Champions League wedstrijd tegen Paris Saint Germain in Parijs en is ‘onder protest’ akkoord gegaan. Waarom er zo weinig kaarten beschikbaar zijn gesteld zal deze week nog aan Ajax worden duidelijk gemaakt. Desondanks start de verkoop aanstaande zaterdag om 10:00 uur. 

Waar eerder nog sprake was van een combiregeling is er nu vanuit Parijs medegedeeld dat Ajax-supporters met een geldig plaatsbewijs op eigen gelegenheid mogen afreizen naar Parijs. Supporters zonder geldig kaartje worden de trip ontraden. Er zal een noodbevel van kracht zijn en deze supporters zijn niet welkom in Parijs en zullen dan ook gecontroleerd en aangehouden worden. Ajax roept supporters zonder geldig plaatsbewijs dan ook op om vooral niet af te reizen naar Parijs.

Bron: Ajax.nl

Related posts

6 Comments

 1. jari

  Mooie foto, Klaassen die niet bang is voor ibra. Als ze allemaal nou zo een duel aan gaan, dan maken we nog kans :p

 2. T.AFCA

  Hopen dat we er tussen komen, onze jongens aanmoedigen!!
  Iemand idee hoe reëel het is om een kaart te kunnen bemachtigen met een EU uitkaart?

   1. AFCAoostNL

    Plusminus 450 eu+ houders, als die allemaal halen hebben uitkaarthouders eu 400 kaarten, dus er is kan maar weinig kans. Slaat nergens op zo weinig kaarten…

 3. renszo

  Bullshit dit weer. Weekend al geboekt dus we gaan hoe dan ook met of zonder kaart. Maffia streken.

 4. Holly

  Hoe zo onder protest akkoord gegaan. Is toch gewoon een regel dat 5% naar de uitpartij gaat. Wordt weer met meerdere computers inloggen en waarschijnlijk slechts een deel van de mannen die een kaart krijgt. Goed geregeld dit, not.

Comments are closed.