‘Ajax gaat uit van vertrek Moisander’

Niklas Moisander heeft een aflopend contract bij Ajax en zal moeten verlengen of vertrekken volgens de filosofie van Ajax. De club heeft namelijk als stelregel dat een aankoop niet gratis uit de Arena mag vertrekken.

Frank de Boer deed afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles al geen beroep meer op Moisander en liet weten met Stefano Denswil de opvolger al in huis te hebben. Moisander zal dus binnenkort een beslissing moeten nemen over zijn toekomst. De Fin heeft al laten weten niet in de kelder van de Bundesliga of Premier League te willen spelen. Zaakwaarnemer Soren Lerby kan dus volop aan het werk waarbij overigens nog niet duidelijk is of Moisander openstaat voor een verlenging bij Ajax.

Bron: AD

Related posts

23 Comments

  1. EvdB

   Idd, We hebben Denswil immers. Die heeft veel meer potentie en toekomst. Moisander blokkeert de doorstroming uit de jeugd.

 1. pacotaco

  Dan is het het beste om moisander te verkopen in de winter stop. met viergever en Denswil genoeg opties over.

 2. AFCA my World

  Wanneer ziet iedereen nu eens in dat Denswil NIET de goede vervanger is,hij kan redelijk ballen maar is lui en arrogant,na 1 goede actie vind hij dat ie genoeg heeft gedaan en zie je hem de hele wedstrijd niet meer! Geef van de Hoorn maar de kans of viergever,maar laat moisander en en Denswil maar vertrekken!

  1. Velibor

   Ik zeg niet dat Denswill beter is maar wel dat we zonder moisander uitkunnen . Dus laat gaan…..!

  2. Starke

   Denswill is idd niet zoveel beter. Hij oogt traag en je kan niet aan hem zien dat hij z’n tegenstander op wil vreten. Beetje statisch. Zou hij wat energieker spelen dan is dat al heel wat beter. Ik ben in ieder geval geen fan van Denswill

 3. polaroids

  Moosander wil niet in de kelder van de Bundesliga spelen. Dus hij blijft, want verder zijn er geen opties, lijkt me.

  1. jari20

   Als ie nu op de bank terecht komt zal hij zelfs wel naar de kelder in de bundesliga willen verhuizen.

   1. Misterajax

    Dan tekent die toch bij, en hoeft die niet meer op de bank te zitten vanwege zijn contract.

 4. AFCA my World

  Moisander mag al blij zijn als er een tobclub (geen schrijffout) komt. Want wie wil nu een verdediger hebben die over zijn top heen is. Ja er is wat belangstelling uit Portugal en Turkije,maar ja die staan altijd vooraan als er een speler gratis of voor weinig weg mag,of je moet Feyenoord heten! 😉

 5. toonvs

  Lopen we te zeuren over ervaring die we niet hebben. Hebben we ervaring in Moisander dan moet hij weg. Denwill is nog veel te onrustig heeft nog tijd nodig om er komen

 6. Alex is Ajax

  Helemaal goed gezegt dag ervaring. Een goed gemotiveerde Moisander is een aanwinst. Je weet wat je hebt en niet wat je krijgt.In ieder geval ik vindt het jammer voor Ajax

 7. Jari1995

  Heeft Moisander echt gebracht wat hij van het begin moest brengen dan? Dan is toch ook niet zo. Hij kwam als vervanger voor Jan Vertonghen, maar dat heeft hij in mijn ogen niet waar gemaakt. Hij mag van mij dan, wel op een respectvolle manier, vertrekken.

 8. Guacamole

  Bijtekenen. Iedereen is altijd aan het zeiken over vertrek van belangrijke spelers. We moeten een stabiel team neerzetten.

Comments are closed.