Schöne: ‘Ik zal Ajax niet zomaar verlaten’

Lasse Schöne reageerde na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor de camera van Fox Sports over zijn toekomst. De Deen beschikt over een aflopend contract en kan dus eventueel transfervrij vertrekken.

‘Ik ga niet zeggen of ik bij Ajax blijf. Mijn zaakwaarnemer heeft goede gesprekken gevoerd met Ajax. Mocht ik in de winterstop een transfer maken dan kan Ajax daar nog aan verdienen maar ik ben daar niet mee bezig. Tevens ga ik niet zomaar naar een andere club waar ik tegen degradatie moet vechten. Voorlopig zit ik goed bij Ajax’.

Bron: Goal.com

Related posts

22 Comments

 1. brabo_ajacied

  Geen “echte” rechtsbuiten maar wel echg multifunctioneel. Gisteren ook weer klasse vanaf de linkerkant. Creatief, balvast en altijd dreigend. Als hij weg gaat merken we pas hoe goed hij is. Binnen de huidige selectie is er niemand die hem kan evenaren.

  1. afca1960

   Sorry maar Lasse speelde gister niet echt heel lekker links buiten. Veel te veel naar binnen veel mislukte combinatie’s. Hij komt een keer vanaf rechts en gelijk boem goal.

   1. brabo_ajacied

    In mijn herinnering was he wel goed. Ik zat aan de linkerkant en het eerste half uur liep prima. Snelle combinaties en positiewisselingen met Anderson. Ook paar goede steekpasses op Milik. Geniale hakbal. Dat was toch echt allemaal vanaf links. Hoewel ik hem rechts wel beter vindt.

    1. JCruijff

     Ja uhuh ze speelden tegen een veredelt Jupiler elftalletje. Mag het dan een onsje meer zijn ?

   2. JCruijff

    Heb je hem gezien in Barcelona? Hij is ervaren. Niks van gemerkt. Sorry maar dan ben je niet geschikt als Ajacied. Zelfde geldt voor Moisander en Zimling.

  1. JCruijff

   Na zijn blessure is het een tobber. Traag, niet balvast. Sorry maar hij is ver boven de houdbaarheids datum.

   1. roytjuhh

    Hij is juist wel balvast, de beste die we hebben op dit moment. Bijna altijd belangrijk voor ajax. Maarja sommige mensen vinden het lekker om alleen maar te zeiken.

 2. Lichtenvoordse-Ajacied

  Het zou doodzonde zijn als hij weggaat ,ik gun hem dan echter wel een goede club ,maar het liefst een beter contract bij onze club.

  1. AFCA my World

   Helemaal eens! Bijteken verlengen en een hoger salaris,oke niet helemaal fit maar dat komt wel weer!

 3. tothefuture

  Het is goed te lezen dat spelers het naar hun zin hebben bij Ajax. Geeft aan dat ze geloof hebben in de opzet en dat is een eerste vereiste. Geeft ook aan dat niet alleen een hoop geld van belang is maar dat ze bij een ander club dan ook wel wat willen bereiken. Nieuwe uitdagingen zijn nooit verkeerd voor een mens ook niet voor een voetballer dus. Maar ik denk dat er bij Ajax voorlopig voldoende uitdagingen liggen om lekker nog een jaartje of wat te blijven. Denk dat er nog wel een salarisverhoging inzit voor onze Lasse.

 4. kLASSE20

  Op T moment is er niemand in de selectie die zich echt met schone kan meten hij kan overal uit de voeten , scoort, en is belangrijk voor T team

  1. quadsboy

   Gowoon lekker blijven schone meer prijzen pakken zal goed voor je CV zijn en natuurlijk het Gevoel

Comments are closed.