Voorbeschouwing en opstellingen Ajax – Heracles: Milik in de basis

Om 18:30uur op deze zaterdagvond trapt Ajax af voor de competitie thuiswedstrijd tegen Heracles. Ajax is thuis al 50 jaar ongeslagen tegen de Heraclieden en zal er alles aan willen doen de wrange smaak van de twee nederlagen tegen psv en Groningen weg te spoelen. Ajax staat op een zevende plaats. Tegenstander Heracles kent een belabberder start; De ploeg staat puntloos onderaan met een doelsaldo van 2-10.

Voor wie nog een last minute kaart wil: voor het duel met Heracles geldt vrije verkoop. Je hebt dus geen ClubCard nodig om tickets te kopen. Dankzij het vroege aanvangstijd (18:30 uur) is deze avondwedstrijd ook voor de jongere Ajax-fan interessant! Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 15 euro. Op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 16:30 uur geopend. De stadionkassa bevindt zich aan de noordzijde van de ArenA, ter hoogte van ingang D.

Heracles zal tegen Ajax nog zonder nieuwe hoofdcoach aantreden. De club ontsloeg Jan de Jonge en heeft vooralsnog geen opvolger. John Stegeman en René Kolmschot, de assistenten van De Jonge, zullen op de bank plaatsnemen. Dat laat voorzitter Jan Smit weten aan FOX Sports. “John van den Brom heeft afgezegd. Daarna hebben we met geen enkele andere trainer gesproken. Volgende week hebben we weer bestuursvergadering en praten we verder. Komend weekend zitten John en René hoe dan ook op de bank bij ons tegen Ajax”, aldus Smit.

De KNVB heeft Liesveld aangesteld als scheidsrechter voor dit duel in de Arena. Het is de eerste keer dit seizoen dat Liesveld een duel van Ajax zal leiden.

13 september 2014 Amsterdam ArenA
Ajax-Heracles

Scheidsrechter: Liesveld

Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Serero; El Ghazi, Milik, Schöne

Opstelling Heracles: Telgenkamp; Te Wierik, Schenkeveld, Veldmate, Engberink; Bruns, Pelupessy, Fledderus; Tannane, Weghorst en Linssen

Related posts