Ajax wil El Ghazi belonen met nieuw contract

Anwar El Ghazi kan bij Ajax rekenen op een verbeterd contract. De clubleiding wil de talentvolle aanvaller belonen. El Ghazi liet zich nadrukkelijk zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij werd Ajax’ topscorer in de voorbereiding en maakte al veel speelminuten in de hoofdmacht tijdens het nog prille voetbalseizoen.

Het huidige contract van El Ghazi loopt af in 2016, maar als het aan Ajax ligt komt daar snel verandering in. “We gaan op korte termijn gaan we om tafel met El Ghazi”, zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars in De Telegraaf. “Voeg dat bij alle talenten die gaan doorbreken en ik zie mooie dingen gebeuren.”

Overmars heeft goede hoop op een vijfde titel op rij. “De talenten zullen hopelijk dit seizoen doorbreken. Met de vijfde titel zullen we geschiedenis schrijven. En de selectie is daar absoluut sterk genoeg voor. Al moeten de supporters daarvan nog worden overtuigd.”

Tekst: Goal.com

Related posts