‘Voor zover wij weten is Mink nog gewoon speler van Ajax’

Mink Peeters claimt een contractuele overeenkomst met Real Madrid te hebben getekend. De zestienjarige aanvaller van Ajax maakt donderdagavond op Instagram bekend dat hij ‘officieel speler van Real Madrid’ is. Peeters publiceert een foto met het tenue van de Spaanse topclub. “Een droom die uitkomt!”, benadrukt de aanvaller.

“Superblij met deze kans en ga mijn droom waarmaken”, benadrukt Peeters. Bij Ajax hield men reeds rekening met een zomers vertrek van de aanvaller. Real Madrid had concrete interesse in Peeters, maar de afhandeling van de transfer van de Nederlands jeugdinternational duurde langer dan verwacht. Nu verzekert Peeters dat hij zich Merengue mag noemen.
Peeters ging in 2012 van PSV naar Ajax, waar hij voor Ajax C1, B2 en B1 uitkwam. De prestaties van de aanvaller bleven ook over de landsgrenzen niet onopgemerkt. Real Madrid komt als winnaar uit de strijd en voegt de Nederlander toe aan zijn cantera. Ajax raakte ook Javairo Dilrosun (Manchester City) en Timothy Fosu-Mensah (Manchester United) al kwijt.

Update 12 september 12.50 uur – ‘Voor zover wij weten is Mink nog gewoon speler van Ajax’
Mink Peeters poseerde al met een shirt van Real Madrid, maar de Spaanse topclub heeft nog geen akkoord bereikt met Ajax. “We weten wel dat er wat speelt, maar we hebben nog geen telefoontje gehad uit Madrid. Voor zover wij weten is Mink nog gewoon speler van Ajax”, reageert een woordvoerder van de Amsterdamse club tegenover het Algemeen Dagblad op de vermeende transfer.

Eerder bericht: Ajaxfanzone

Tekst: Voetbalzone

Related posts