‘Na dit seizoen kom ik terug bij Ajax en dan zullen we zien of ik blijf’

Dejan Meleg keerde afgelopen week even terug in Amsterdam. Een besloten oefenwedstrijd tussen SC Cambuur en Ajax eindigde op De Toekomst in een gelijkspel: 1-1. De aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor de Friezen; hij weet nog niet waar zijn toekomst ligt.

Meleg speelde afgelopen seizoen voor Jong Ajax en doet in deze voetbaljaargang volop ervaring in de Eredivisie op. “Ik had niet verwacht dat Leeuwarden zo’n grote stad zou zijn, vooral omdat ik uit Amsterdam kom”, vertelt de aanvaller via de officiële kanalen van Ajax. “De mensen zijn hier aardig en ze helpen je graag.”

“Het voelt als een familie. Cambuur is namelijk een warme club, net als Ajax.” Meleg weet nog niet wat hem in de toekomst te wachten staat. De aanvaller heeft in ieder geval nog een contract tot 30 juni 2016. “Na dit seizoen kom ik terug en dan zullen we zien of ik blijf, weer naar Cambuur ga of misschien naar een andere club”, stelt Meleg.

Tekst: Voetbalzone

Related posts