Kale en Kokkie zetten Zivkovic in de spits (Incl video)

Komende zaterdag neemt Ajax het na twee competitienederlagen op tegen Heracles Almelo. Ras-Ajacieden Kale en Kokkie laten voorafgaand aan het duel met de Almeloërs hun licht schijnen over de basisopstelling, waarin volgens hen geen plek is voor Mike van der Hoorn. ‘Misschien gebruiken we hem als spits.

Op de rechterflank vinden we de naam van Ruben Ligeon, in plaats van Ricardo van Rhijn. ‘Van Rhijn geeft alleen maar halfkromme pisballen vanaf de middenlijn’, verklaart Kokkie. ‘Ligeon loopt tenminste door naar de achterlijn en daar hebben we best wat aan gehad in een paar wedstrijden’.

In de spits vinden we aankoop Richairo Zivkovic. ‘Die moest van De Boer rustig gebracht worden. Maar ja, hij is net zo oud als El Ghazi. Geef ‘m een kans!’, aldus de mannen. De spits wordt geflankeerd door Kishna en El Ghazi. ‘Drie spelers met een actie die een mannetje uit kunnen spelen. Ik denk dat we zo de gevaarlijkste voorhoede hebben. Hier win je de Champions League niet mee, maar die vijfde titel moet wel lukken’.

App-gebruikers: Bekijk het filmpje via onze site: https://ajaxfanzone.nl/2014/09/11/kale-en-kokkie-zetten-zivkovic-in-de-spits-incl-video/

Tekst: AT5

 

Related posts