Veltman koerst af op basisplaats in Oranje

Joël Veltman lijkt af te stevenen op een basisplaats in het Nederlands elftal. Zaterdag trainde de verdediger mee met de A-ploeg. Bondscoach Guus Hiddink verdeelde zijn selectie vandaag in twee groepen. Veltman was te zien bij de beoogde basisploeg, Bruno Martins Indi maakte tegen Italië een slechte beurt en moest zich bij de reserves melden, zag Voetbal International.

Martins Indi speelde in het oefenduel tegen de Italianen welgeteld tien minuten mee. Hij veroorzaakte een strafschop waaruit de 2-0 werd gemaakt en moest voortijdig douchen. Dinsdag begint Oranje aan de EK-kwalificatie met een uitduel tegen Tsjechië. Vermoedelijk is de promotie van Veltman de enige mutatie die Hiddink doorvoert in de basisopstelling.

Tekst: Goal.com

Related posts