Groenendijk in onzekerheid over avontuur bij Cluj

Ondanks een harde bevestiging van de club op haar digitale thuis, is het helemaal nog niet zeker dat Alfons Groenendijk technisch directeur wordt bij het Roemeense Universitatea Cluj. Dat zegt de 50-jarige Nederlander, in het verleden coach van onder meer Willem II en Jong Ajax, althans zelf tegenover FOX Sports.

“Het klopt dat ik in Roemenië ben, maar ik weet nog niet of het doorgaat. Later weet ik meer”, laat Groenendijk in een korte reactie weten tegenover de televisiezender.

Universitatea Cluj meldde eerder op de dag, naast de komst van Groenendijk, eveneens dat oud-Ajacied George Ogararu (34) de nieuwe hoofdtrainer van de club is. “Wij presenteren Roemenië twee leden van de Nederlandse voetbalschool. We zijn er zeker van dat we samen successen, plezier en goede resultaten zullen hebben”, klonk het bij de nummer negen van de Roemeense liga in een persbericht.

Tekst: FC Update

Related posts