Ajax veilt laatste wedstrijdshirt Daley Blind: Bied mee!

Dit is jouw kans om het unieke, laatste wedstrijdshirt van Daley Blind te bemachtigen. De Ajacied schonk het wedstrijdshirt dat hij droeg in de competitietopper tegen PSV op 24 augustus 2014, ter veiling aan de Ajax Foundation. Bied mee op dit fantastische en persoonlijk gesigneerde item en steun de Ajax Foundation!

Blind speelde afgelopen week tegen psv zijn 143e en laatste wedstrijd in het Ajax-shirt. Kort na de competitiekraker droeg de ras-Ajacied zijn wedstrijdshirt over aan de Ajax Foundation. Blind heeft het unieke shirt voorzien van zijn handtekening én de datum waarop hij zijn laatste wedstrijd speelde. De opbrengst van het shirt komt geheel ten goede aan projecten van de Ajax Foundation. De veiling verloopt via veilingsite Ebay. Meebieden kan tot en met 9 september, 10:58 uur.

Voordat hij op 7 december 2008 debuteerde in Ajax 1, doorliep Blind de jeugdopleiding van Ajax. De linksbenige international speelde tot nu toe 143 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Hij scoorde daarin drie keer. Blind werd met Ajax vier keer kampioen, in 2011, 2012, 2013 en 2014. In 2013 won hij tevens de Johan Cruijff Schaal.

Bied HIER mee op dit unieke en gesigneerde Ajax-shirt en steun de Ajax Foundation!

Tekst: Ajax.nl

Related posts