Blind: ‘Als dit dan op je pad komt, dan is zijn keuze zeker te begrijpen’

Kenneth Vermeer rondde maandag zijn pikante transfer naar feyenoord af. De doelman kwam over van aartsrivaal Ajax, maar Daley Blind begrijpt zijn ex-collega wel. “Hij is een fantastische keeper, die wil en moet spelen”, zegt de aanwinst van Manchester United in gesprek met NUsport.

“Als dit dan op je pad komt, vlak voor het sluiten van de transfermarkt, dan is zijn keuze zeker te begrijpen”, aldus Blind, van wie zijn eigen transfer maandagavond definitief werd afgerond. Nadat Ajax dat nieuws maandagavond op zijn website plaatste, crashte het digitale platform overigens direct. “Het is moeilijk om de glimlach van mijn gezicht te krijgen”, reageert hij op zijn transfer.

“Het is de afgelopen dagen erg hectisch en opwindend geweest. Erg spannend allemaal. Ik heb er heel veel zin in om straks te beginnen”, vertelt de 24-jarige Oranje-international, die maandag bij het Voetballer van het Jaar-gala in Hilversum de prijs voor de beste speler van het voorbije seizoen in ontvangst nam.

Tekst: Voetbalzone

Related posts