Gravenberch wil nog altijd naar de Eredivisie

Danzell Gravenberch speelde vorig seizoen een half jaar op huurbasis voor NEC in de Eredivisie en dat smaakt naar meer. De kans dat hij bij Ajax op hoogste niveau kan spelen is echter klein. Zijn zaakwaarnemer, Steve Ebecilio, laat in gesprek met Ajaxinside.nl weten dat Gravenberch nog altijd naar de Eredivisie wil. ”Zijn ambitie is nog altijd om op het hoogste niveau te spelen.”

Zolang Gravenberch bij Ajax speelt, zal hij zich 100% inzetten voor de Amsterdammers. ”Danzell is en blijft een Ajax-speler en professional. Hij zal zich dus altijd maximaal inzetten voor Ajax”, aldus Ebecilio. Vooralsnog is er nog geen interesse voor de Amsterdammer. ”Tot 31 augustus kan er nog van alles gebeuren. Hij wil graag op het hoogste niveau spelen. Het is afwachten tot 31 augustus.”

Tekst: Ajaxinside

Related posts