‘Ajax-scouts niet onder de indruk van spits Zapata’

Duván Zapata is een van de spelers die op de lijst van feyenoord staat en het lijkt erop dat de spits van Napoli ook in de belangstelling van Ajax heeft gestaan. Op 11 augustus speelde Napoli in eigen huis een oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-2) en bij dat duel waren scouts uit Amsterdam aanwezig. Dat schrijft Ajax-wachter Mike Verweij van De Telegraaf.

Zapata begon als basisspeler aan het oefenduel met de Franse grootmacht, maar indruk maakte de door feyenoord begeerde Colombiaan niet. Na 45 minuten werd hij vervangen door Gonzalo Higuaín. Ajax heeft Zapata in die wedstrijd afgetest, zo schrijft Verweij op Twitter.

Ajax werd de voorbije dagen in verband gebracht met Samuel Eto’o, maar de topspits overschreed de door Ajax gestelde deadline en is geen optie meer. Voetbaldirecteur Marc Overmars gaat in alle rust op zoek naar een alternatief; de in de wandelgangen genoemde Loïc Rémy van Queens Park Rangers is in ieder geval geen optie voor Ajax.

Tekst: Voetbalzone

Related posts