Ajax waagt zich aan Ice Bucket Challenge

De selectie van Ajax wacht een ijskoude woensdag. Het team van Frank de Boer gaat namelijk de ALS Ice Bucket Challenge aan: een actie waarbij je een bak ijs over je heen krijgt gegooid, of in een bak ijs duikt. Dit allemaal om de spierziekte ALS onder de aandacht te brengen.

Ajax werd maandagochtend ‘uitgedaagd’ door dj Edwin Evers om de Ice Bucket Challenge aan te gaan. Lang hoefden spelers en staf niet na te denken: ze gaan het doen. Dinsdag was de selectie vrij, dus woensdag gaat het gebeuren!

Traditie bij de Ice Bucket Challenge, momenteel een grote hit op social media, is dat iedereen die de uitdaging aangaat, ook zelf weer drie mensen of groepen mag nomineren. Wie door Ajax genomineerd wordt, weten we woensdag! We houden jullie op de hoogte.

Tekst: Ajax.nl

Related posts