‘Schöne blijft gewoon bij Ajax’

Supporters van Ajax hoeven voorlopig niet te vrezen dat Lasse Schöne de club uit Amsterdam voor het einde van de maand nog gaat verlaten. ‘Je weet natuurlijk nooit, maar er speelt niets. Er is geen belangstelling’, zei hij na de zege van de kampioen op AZ (1-3). ‘Dus ga er maar van uit dat ik gewoon blijf.’

Schöne was met een doelpunt en een assist opnieuw belangrijk voor Ajax. Net als vorige week tegen Vitesse toen hij tweemaal scoorde en een beslissende voorzet leverde. ‘Drie doelpunten in twee wedstrijden. Ik was geloof ik D-junior toen me dat voor de laatste keer lukte. We hebben een moeilijk programma maar dat is niet erg. Van mij mag psv komen volgende week. We worden steeds beter en er komen nog jongens terug. We hebben een brede selectie.’

Tekst: AD Sportwereld

Zie eerder bericht:
17-08-2014: ‘Scout uit Turkije op de tribune voor Schöne’

Related posts