‘Ik ben happy bij Ajax, een transfer heeft geen haast’ (Incl video)

Daley Blind is ontzettend blij met de steun van het Ajax-publiek. Zondag kreeg de middenvelder tegen AZ (3-1 zege) een open doekje van de Amsterdamse aanhang, die de international vroeg om nog minimaal een jaar bij Ajax te blijven. Blind is dankbaar voor de waardering.

Manchester United trekt al wekenlang aan de mouw van Blind en dat bracht het Ajax-publiek op het idee om ‘Daley, nog één jaar’ in te zetten. “Mooi dat ze dat zingen. Dat is een teken van vertrouwen. Ik ben blij dat ze op die manier achter me staan”, aldus de WK-ganger tegenover AT5. “Verder heb ik weinig te melden over mijn toekomst. Als een club zich meldt, gaan we praten. Maar ik ben happy hier, dus het heeft geen haast.”

Over de Amsterdamse triomf in Alkmaar was Blind tevreden. De Ajacied spreekt van een terechte overwinning. “We hebben het betere van het spel laten zien, veel kansen gecreëerd en weinig weggeven. Dat is het allerbelangrijkste. We hadden het wel eerder af kunnen maken. Dat blijft een verbeterpuntje.”

Vitesse-thuis en AZ-uit leverden Ajax vorig seizoen slechts één punt op, nu staat de puntenteller na die twee duels op zes. “We zijn goed begonnen. Dat is belangrijk. Het zelfvertrouwen groeit en dat is natuurlijk mooi.” Volgende week week wachter voor de titelhouder wederom geen makkelijk potje. Ajax krijgt dan bezoek van psv.Bron: AT5

Related posts