Ten Rouwelaar op lijstje: ‘Als Ajax komt, zeg ik geen nee’

Jelle ten Rouwelaar maakt op korte termijn wellicht een droomtransfer. De ervaren doelman van NAC Breda staat in de belangstelling van Ajax: ”Hij staat daar op een lijstje, dat klopt”, aldus zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink tegenover Fox Sports.

”Ik heb wel iets gehoord ja”, aldus de speler in kwestie. ”Als er zoiets op m’n pad belandt, zou ik dat wel willen. Als Ajax komt, zeg ik geen nee. Ik ga er dan wel goed over nadenken, want NAC is niet zomaar een club voor me. Ik hoef hier niet weg en houd me pas bezig met het vertrek als het concreet wordt.”

Ajax houdt rekening met een transfer van Kenneth Vermeer en zoekt daarom naar een nieuwe stand-in van Jasper Cillessen. Ook Diederik Boer van PEC Zwolle is in beeld: ”Dat zal even wennen zijn voor mij”, beseft Ten Rouwelaar. ”Maar een interessante stap is het wel.”

Tekst: Voetbalcentraal

Related posts