‘Sigthorsson alsnog akkoord met QPR’

De wegen van Kolbeinn Sigthórsson en Ajax lijken nog deze week te scheiden. Diverse Britse media maken donderdag melding van een akkoord tussen de aanvaller en Queens Park Rangers over de persoonlijke voorwaarden van de 24-jarige IJslands international.

Ajax en QPR vonden elkaar enige tijd geleden al wat betreft een transfersom, maar de nieuwkomer in de Premier League hikte aan tegen de looneisen van Sigthórsson. Nu is er naar verluidt echter sprake van a breakthrough in talks. De club uit Londen hoopt de komst van de aanvaller naar Engeland nog voor komend weekeinde af te ronden.

Sigthórsson, die in 2011 werd overgenomen van AZ en vooral door diverse blessures niet verder kwam dan 59 competitieduels (24 goals) in drie seizoenen, heeft bij Ajax nog maar een contract voor een seizoen. “Als de trainer mij nodig heeft, kan hij mij opstellen. Als ik Ajacied blijf, dan ga ik alles geven voor de club. Ik verwacht het niet, maar Ajax is een mooie club en ik voel me goed hier”, maakt de aanvaller vorige week duidelijk.

Tekst: Voetbalzone

Related posts