Veltman: ‘Wanneer ik weer een volle wedstrijd ga spelen? Dat is aan Frank de Boer’

Joël Veltman hoopt zondag zijn eerste minuten van het seizoen te maken in de hoofdmacht van Ajax. De WK-ganger speelde maandag met Jong Ajax tegen Telstar en dat ging naar eigen zeggen goed. Veltman had echter graag meer minuten gemaakt: hij deed maar een helft mee.

“Het ging voor mijn gevoel wel goed. Zowel conditioneel als qua spel. Ik had graag negentig minuten gespeeld. Maar goed, een helftje is nu eenmaal de procedure. Wanneer ik weer een volle wedstrijd ga spelen? Dat is aan Frank de Boer.”

“Het is zelfs nog even afwachten of ik bij de selectie zal zitten voor het uitduel van zondag met AZ, misschien speel ik nog wel een wedstrijd bij Jong Ajax”, geeft Veltman aan. Zijn afwezigheid wordt momenteel opgevangen door Mike van der Hoorn, die samen met Niklas Moisander het centrum van de defensie vormt.

Tekst: Soccernews

Related posts