‘Ook Arsenal mengt zich in strijd om Blind’

Het begint er steeds meer naar uit te zien dat Ajax toch rekening moet gaan houden met een transfer van Daley Blind. De linksback annex middenvelder, die met meerdere assists op het WK zijn waarde toonde voor het Nederlands elftal, wordt nu ook gelinkt aan Arsenal.

El Mundo Deportivo heeft naar buiten gebracht dat The Gunners zich ook graag willen versterken met Blind. In dat geval zal trainer Arsène Wenger echter de strijd aan moeten gaan met een drietal andere topclubs.

Ook Manchester United, Borussia Dortmund en FC Barcelona zijn geïnteresseerd in de Ajax-speler. De eerstgenoemde club, waar Louis van Gaal aan het roer staat, is naar verluidt bereid om de vraagprijs van 22 miljoen euro op tafel te leggen voor de veelzijdige speler.

Tekst: Soccernews

Related posts