Finnbogason geeft vriend Sigthorsson advies: ‘Engeland past wel bij hem’

Voor een bedrag van ongeveer acht miljoen euro kreeg Alfred Finnbogason eerder deze maand zijn gewenste transfer naar het buitenland. De aanvaller uit IJsland verliet sc Heerenveen voor een vierjarig contract met Real Sociedad. Finnbogason is benieuwd of zijn landgenoot en goede vriend Kolbeinn Sigthórsson deze zomer ook van club verandert.

“Hij moet daarheen gaan waar hij zich goed voelt. Ik denk dat hij goed tot zijn recht komt in de Engelse competitie”, adviseert Finnbogason in De Telegraaf de aanvaller van Ajax. Sigthórsson wordt al weken met Queens Park Rangers in verband gebracht. De promovendus uit Londen zou naar verluidt tot overeenstemming zijn gekomen met Ajax, maar the Hoops ontkenden dat afgelopen vrijdag. Eerder werd bericht over een afgewezen bod van 6,5 miljoen euro.

“We hebben geen biedingen gedaan. We hebben contact opgenomen met Ajax en we moeten nu afwachten wat er gaat gebeuren. Verder is er nog niets gebeurd”, vertelde manager Harry Redknapp.. Voorzitter Tony Fernandes voegde er in het gesprek met het clubkanaal van QPR aan toe: “We weten wat we willen. Er lopen goede voetballers rond, maar wij willen spelers hebben die graag voor ons willen spelen. Anders zoeken we verder.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts