Racen door het Twentse zand

Een trainingsweek is niet compleet als er geen teamactiviteit is gepland. Gingen de Ajacieden in Oostenrijk nog raftend het woeste water op, in het Twentse land bonden ze donderdagmiddag de strijd met elkaar aan op quads.

Na een klein ritje vanaf de Bloemenbeek naar Oldenzaal stapten de Ajacieden vol verwachting in hun quad. Helmpje op en gaan. Al in de oefenritjes onderscheidden de karakters zich van elkaar. Waaghalzen en controleurs kwamen elkaar in de baan tegen. Kolbeinn Sigthórsson en Nicolai Boilesen bleken het meer dan aardig te kunnen. De IJslander en de Deen zetten vele teamgenoten op een ronde.

Dat er wel wat stuurmanskunsten vereist zijn, bleek wel toen een aantal spelers, maar ook coaches niet de juiste manier vonden en strandden in het mulle zand. Na een paar uurtjes vermaak, stofhappen en hachelijke momenten hielden de Ajacieden er mee op.

Het teamuitje wordt vanavond afgesloten met een etentje. Vrijdag staat de laatste training op het programma. Klik hier voor een aantal foto’s van het teamuitje.

Tekst: Ajax.nl

Related posts