Ajax biedt stageloper Regan toch geen contract aan

Obeng Regan moet zijn geluk elders zoeken. De verdedigende middenvelder liep de afgelopen weken stage bij Ajax, maar Ajax heeft besloten om niet met hem in zee te gaan. Naar verluidt heeft voormalig Ajax-aanvaller Marko Pantelic directeur voetbalzaken Marco Overmars over het talent getipt.

“Ajax volgt Regan al 2,5 jaar. Hij heeft zelf ook een voorkeur voor Ajax. Er is interesse voor Regan van clubs uit de Bundesliga en Premier League, maar hij is gecharmeerd van de Hollandse School. Ajax is wereldberoemd vanwege zijn jeugdopleiding. Regan heeft nu twee weken om de club te overtuigen”, zo liet de zaakwaarnemer van Regan in een eerder stadium aan Ajax Showtime weten.

Het negentienjarige Ghanese toptalent is eigendom van Napredak Kruševa, een club in Servië. Ajax heeft aangeven de controleur wel te blijven volgen.

Tekst: Elfvoetbal

Zie ook eerdere bericht:
27-06-2014: Ajax contracteert tip van Pantelic: ‘Obeng Regan(19) is de Maradona van Ghana’

Related posts