Andersen: ‘Nu is het moment om de trainer te overtuigen’

Het avontuur van Lucas Andersen bij Ajax is nog geen succes te noemen. De 19-jarige aanvaller kwam twee jaar geleden over van Aalborg en speelt zijn wedstrijden voornamelijk bij de beloften. In zijn derde seizoen wil Andersen eindelijk doorbreken.

Andersen oefende zaterdag met Ajax tegen zijn oude club Aalborg. Na afloop sprak hij met Nordjyske. “Het afgelopen seizoen was niet bepaald een droomscenario, maar het was wel leerzaam. Daar kan ik op voortbouwen. Ik ben ook een betere speler geworden en ik heb me goed voorbereid op het nieuwe seizoen.”

Het Deense talent wil zijn derde seizoen aangrijpen om trainer Frank de Boer te overtuigen van zijn kunnen. “Nu is het moment. Het derde seizoen bij Ajax moet mijn seizoen worden.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts