Meleg laat zich verhuren: ‘Ik wil blij en sterker terugkomen’

Dejan Meleg hoopt komend seizoen bij SC Cambuur te kunnen laten zien dat hij goed genoeg is voor de Eredivisie. De aanvaller van Ajax gaat voor één jaar op huurbasis in Friesland aan de slag en zegt op zijn account op Instagram blij te zijn met zijn tijdelijke transfer.

“Mijn doel is om elke dag beter te worden”, schrijft de negentienjarige linkspoot. “Ik wil mezelf verbeteren en mijn leven verrijken. Daarom zal ik een jaar op huurbasis uitkomen voor Cambuur. Bedankt voor deze kans. Ik ben erg blij en wil sterker terugkomen.” De Servisch jeugdinternational wacht nog altijd op zijn debuut in het eerste elftal van Ajax.

Afgelopen seizoen kwam Meleg, die eerder voor Vojvodina Novi Sad speelde, tot twaalf doelpunten in de Jupiler League namens de beloften. Hij heeft in Amsterdam nog een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt. Marcel Keizer, de technisch manager van Cambuur, omschreef Meleg vrijdag als ‘een jonge, talentvolle voetballer, die nog veel kan groeien en bovendien heel gretig is’.

Tekst: Voetbalzone

Zie eerdere berichten:
10-07-2014: Verhuur Meleg aan Cambuur nog niet zeker: ‘Misschien kiest hij voor een andere club’
10-07-2014: ‘Ajax leent Meleg jaar uit aan Cambuur’

Related posts