‘Tottenham heeft vermogen over voor Veltman’

Tottenham Hotspur wil na de mislukte flirt met Frank de Boer alsnog zaken doen met Ajax. Joël Veltman wordt door de Engelse topclub namelijk gezien als de perfecte vervanger voor Jan Vertonghen.

Vertonghen staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs en ziet een transfer wel zitten omdat hij graag in de Champions League wil spelen. Tottenham Hotspur houdt daarom serieus rekening met een vertrek en heeft Veltman aangestipt als de ideale opvolger van de Belgische international, meldt HITC Sport volgens Ajax Showtime.

Ajax is in principe niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Veltman, maar daar kan wel eens verandering in komen als Tottenham zich meldt. De Engelsen zouden namelijk bereid zijn om maar liefst negentien miljoen euro te betalen voor de Oranje-international, die een bijrol speelde op het WK. In de ogen van Tottenham is Veltman één van de grootste defensieve talenten van Europa.

Tekst: Soccernews

Related posts