Zaakwaarnemer: ‘Ik weet niets over AC Milan, misschien verlengt hij wel met Ajax’

Lasse Schöne werd maandag door diverse media in Italië met een zomerse transfer van Ajax naar AC Milan in verband gebracht. De middenvelder annex aanvaller uit Denemarken was afgelopen seizoen een belangrijke kracht in het kampioenselftal van Frank de Boer. Schöne speelde in de groepsfase van het toernooi om de Champions League tweemaal tegen de Noord-Italianen.

Rob Groener is niet op de hoogte van de vermeende belangstelling van AC Milan. “Op dit moment is er niets concreet”, zo vertelt de zaakwaarnemer van de Deens international. “Het contract van mijn cliënt loopt volgend jaar zomer af. Ik weet niets over AC Milan, als ik eerlijk ben. Misschien verlengt hij wel. Maar als een goede club met een goede aanbieding komt, zullen we we ernaar kijken.”

Schöne, 28 jaar, maakte in de zomer van 2012 de overstap van NEC naar Ajax. De technicus werd door de buitenwereld gezien als een breedteversterking mede vanwege zijn transfervrije status, maar hij slaagde erin om zich in de basis te knokken.

Tekst: Voetbalzone

Zie eerder bericht:
16-06-2014: ‘AC Milan wil terug naar de top met Schöne’

Related posts