Ajax feliciteert stadsgenoot AFC

De directie van Ajax heeft maandagmiddag stadsgenoot AFC gefeliciteerd met het behaalde landskampioenschap bij de zondagamateurs. Tijdens een lunch in het Fletcher Hotel boden directeur Michael Kinsbergen en marketing-directeur Edwin van der Sar AFC een porseleinen bord aan met daarop de felicitaties van Ajax. Waar Ajax kampioen van de Eredivisie werd, daar werd AFC – voor het eerst in de geschiedenis – kampioen bij de zondagamateurs.

Voorzitter Machiel van der Woude en aanvoerder Sjoerd Jens namen, in het bijzijn van enkele clubgenoten het geschenk in ontvangst. Kinsbergen: ,,We zijn als Ajax trots op de fantastische prestatie van AFC, een prachtige club die wij altijd een warm hart toedragen. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat wij allebei landskampioen zijn geworden. Heel bijzonder voor de sport in Amsterdam. ”

Tekst: Ajax.nl

Related posts