Lukoki: ‘Fiorentina zou een mooie transfer zijn’

Jody Lukoki wacht mogelijk een droomtransfer naar Italië. De 21-jarige vleugelaanvaller staat in de belangstelling van Fiorentina.

De buitenspeler hoeft in Amsterdam nergens meer op te rekenen. La Viola zoekt echter een aanvaller die de achterlijn kan halen en de leeftijd heeft om zich nog door te ontwikkelen. Ook het hebben van een goede voorzet is een vereiste van de aanvaller die de selectie van Fiorentina van een kwalitatieve impuls moet voorzien.

Volgens Italiaanse media past Lukoki perfect in dit profiel. De formatie van trainer Vincenzo Montella eindigde vorig seizoen op de vierde plaats van de Serie A. Lukoki, die in de voorbije voetbaljaargang werd verhuurd aan Cambuur Leeuwarden, staat in Amsterdam tot de zomer van 2015 onder contract.

“Fiorentina zou zeker een mooie transfer zijn. Het is een geweldige club, maar ik weet van niks”, vertelt Lukoki tegenover Ajax Showtime. “Er zijn wel clubs met interesse in mij, maar er is nog niks concreet. Op dit moment sta ik open voor alles, met name als er perspectief voor mij is. Ik wacht wel af en begin maandag gewoon met een fris koppie bij Jong Ajax.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts