‘AC Milan wil terug naar de top met Schöne’

Lasse Schöne zou Ajax deze zomer wel eens kunnen verlaten voor AC Milan. Volgens Corriere della Sera staat de Deense middenvelder in de belangstelling van de Italiaanse club.


Schöne heeft nog een contract tot de zomer van 2015 bij Ajax. Hoewel voor andere spelers geldt dat ze bij een eenjarige verbintenis hun contract moeten verlengen, of moeten vertrekken, gaat die vlieger voor de Deen niet op. De middenvelder is een uitzondering omdat hij transfervrij is overgekomen van NEC en dus geen geld heeft gekost.

Mogelijk dat Schöne wel geld gaat opleveren voor Ajax als Milan hem deze zomer wil overnemen. In Italië zou de middenvelder een belangrijke rol moeten spelen in de wederopstanding van de club, die trainer Clarence Seedorf onlangs op straat zette. Schöne werd afgelopen seizoen verkozen tot Ajacied van het Jaar, mede door zijn veertien doelpunten en tien assists.

Tekst: Soccernews

Related posts