Andy der Meijde gaat televisies promoten voor het WK

Het WK voetbal 2014 in Brazilië komt steeds dichterbij en begint niet alleen onder de supporters te leven. Ook bij oud-profvoetballer Andy van der Meijde kriebelt het steeds meer. Hij wil dan ook iedereen laten weten hoe het WK het beste beleefd kan worden. Nee, zónder drugs en auto’s.

Zijn professionele voetbalcarrière begon hij in 1997 in Amsterdam bij Ajax. Na zes jaar hield hij het voor gezien en speelde hij voor een handvol andere ploegen. Nergens speelde Andy van der Meijde echter zoveel wedstrijden als bij de Godenzonen. Nu hij echter alweer enkele jaren profvoetballer af is, zal hij het voetbaltoernooi in Brazilië volgen vanuit huis. Dat wil hij dan ook goed doen. Met een grote televisie (naar verluidt heeft hij een 75” tv gekocht, met een beelddiagonaal van 190cm) en een speciale Soccer Mode. Een belevenis die hij wil delen met de mensen die thuis het WK gaan kijken. Dat doet hij vanaf deze maand als televisie-promotor bij PlatteTVdiscounter.nl. Een veel grotere carrièreswitch had de oud-Ajacied eigenlijk niet kunnen maken.

Soccer Mode
Andy heeft besloten deze televisies van Samsung te promoten omdat de beeldschermen beschikken over Advanced Soccer Mode. Zo hoeft hij niets te missen van de fantastische sport die hij zelf jarenlang beoefend heeft. Wij vinden het een mooi idee dat Andy ons wil helpen zodat wij als supporters thuis kunnen genieten van het WK.Zelf weet hij wel wat het beste is. “Het is net alsof ik zelf in het stadion zit! Eigenlijk zou iedereen het WK in de beste kwaliteit moeten zien. Deze tv’s zijn gemaakt voor voetbal en dat ga ik als televisie-promotor aan iedereen laten zien”, aldus Van der Meijde, die letterlijk gaat laten zien wat de beste televisies zijn voor het WK. Op 12 november 1997 maakt hij zijn debuut voor Ajax. Bijna 17 jaar later, op 31 mei 2014, zal hij zijn debuut maken in de showroom in Groningen. Geen grote opgave voor Van der Meijde: voor het showmodel is een comfortabele bank neergezet waar Andy, net als thuis, niet vanaf hoeft te komen.

Overigens heeft de oud-voetbalprof het volste vertrouwen in het Nederlands elftal. “Van Spanje kun je misschien een keer verliezen, maar Chili en Australië moet je hebben.”

Related posts