Groenendijk wacht op aanbieding: ‘De wachtkamer lonkt’

Alfons Groenendijk maakte vroegtijdig in het seizoen bekend dat hij zou vertrekken bij Jong Ajax. Toch heeft er nog altijd geen nieuwe club zich aangediend voor de trainer. Het baart hem voorlopig geen zorgen.

“Het is best wel moeilijk. Er spelen altijd wel dingen, maar concreet is het nog niet. Het kan best dat de wachtkamer lonkt”, zo laat hij weten aan FOXSports. “Ik ben nergens bang voor, maar het moet wel op mijn pad komen. Ik heb eigenlijk wel een deadline voor mezelf wanneer ik nog bij een club wil instappen. Je hebt het in dit vak echter niet altijd voor het zeggen.”

Het verschil met twee jaar geleden is groot. “Toen was er heel veel te kiezen toen ik weg ging bij FC Den Bosch. Nu is dat wat minder. Bij Jong Ajax ben je toch een beetje uit zicht.” Groenendijk gaf eerder al eens aan niet bij een club aan de slag te willen met kunstgras. Dit is in Nederland inmiddels bijna onmogelijk. “Als ik als trainer actief wil blijven, dan zal ik dat misschien moeten heroverwegen. Toch blijft het zo dat ik liever op een prachtige grasmat speel.”

Tekst: Soccernews

Related posts