Schöne: ‘Beste seizoen uit carrière’

Lasse Schöne is de beste Ajacied van het seizoen 2013/2014. De Deen kreeg na de laatste competitiewedstrijd tegen NEC de bijbehorende trofee, maar door een operatie aan de amandelen kan hij daar nu pas op reageren.

‘Dat doet wel heel veel met mij. Ik ben superblij en supertrots want het is niet de minste club waar je speler van het jaar wordt’, merkt Schöne op bij Ajax TV. ‘Dat is een mooie bekroning. Landskampioen worden doe je met zijn allen en dit is een persoonlijke opsteker. De prijs heeft een mooi plekje gekregen thuis, in de woonkamer. Medailles liggen meestal ergens in de la dus dit is de enige in mijn huis.’

‘Ik zag het niet aankomen’, vervolgt een glimlachende middenvelder. ‘Je hoopt erop want je hoort wel eens wat om je heen en ik heb een goed jaar gehad. Als je het dan eenmaal wordt, dat is wel een speciaal gevoel. Als ik zo terugkijk, dan is dit misschien het beste seizoen uit mijn carrière.’

Tekst: Ajaxshowtime.com

Related posts