Blind over vertrek: ‘Niet de intentie’

Daley Blind bereidt zich momenteel met het Nederlands Elftal voor op het WK in Brazilië. Wanneer de middenvelder daar een goed toernooi speelt, zouden er wel eens clubs kunnen gaan komen voor de Ajacied. Blind zelf blijft het liefst gewoon bij Ajax.

‘Ik focus me op het WK en hoop daar minuten te maken’, zegt hij tegen Goal.com. ‘Daarna zien we wel wat er gaat gebeuren. Maar zoals ik eerder heb gezegd, is de kans 90, 95 procent dat ik volgend jaar bij Ajax speel. Als er iets is zal mijn zaakwaarnemer (Rob Jansen) het melden, maar ik heb helemaal niet de intentie om weg te gaan.’

Feestje
Blind zag met plezier de foto’s van het feestje van hoofdtrainer Frank de Boer, die in Indonesië 44 jaar oud werd. ‘Die heb ik ook gezien ja, haha. Ik heb ook contact met die jongens gehad. Dat moet natuurlijk kunnen, zo’n stapavond. We hebben een mooi jaar gehad en er was wat te vieren. Een mooie afsluiting.’

Tekst: Ajaxshowtime.com

Zie eerder bericht:
06-05-2014: Blind: ‘Ik blijf lekker bij Ajax, heb net bijgetekend en voel me hier thuis’

Related posts