Sulejmani heeft operatie nodig en moet laatste finale laten schieten

Het seizoen van Miralem Sulejmani is woensdagavond tot een einde gekomen. De 25-jarige aanvaller mocht in de basiself beginnen tijdens de Europa League-finale, maar ging al binnen een half uur geblesseerd naar de kant. Federico Fazio van Sevilla beging een pittige overtreding op de Serviër, die niet door kon spelen voor Benfica.

Onderzoek heeft uitgewezen dat Sulejmani een operatie aan zijn schouder nodig heeft: aanstaande zaterdag zal hij al onder het mes gaan, bericht A Bola. De finale van de Taça de Portugal, zondag tegen Rio Ave, zal hij moeten laten schieten. Sulejmani moet zich gaan richten op het seizoen 2014/15 in dienst van de Portugezen.

Vorig jaar zomer verliet Sulejmani de gelederen van Ajax na vijf seizoenen. Hij stapte transfervrij over naar Lissabon en tekende er voor vier jaar. Dit seizoen begon hij in de competitie maar tweemaal in de basis; negen keer was hij invaller.

Tekst: Voetbalzone.nl

Related posts