‘Eriksen kan voor 27 miljoen euro naar Liverpool’

Christian Eriksen heeft in zijn eerste seizoen bij Tottenham Hotspur een enorm goede indruk achtergelaten. De middenvelder van The Spurs heeft daarmee inmiddels de interesse gewekt van andere clubs uit de Premier League. Dat meldt Caught Offside. De Deens international maakte in de zomer van 2013 de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur en kwam in zijn eerste seizoen in 25 competitieduels in actie. Zeven keer vond de middenvelder het net en dat viel ook de clubleiding van Liverpool op.

The Reds zien Eriksen in de zomerse transferperiode graag de overstap maken. De club is daartoe bereid om een bedrag van 27 miljoen euro neer te tellen. Met dat bedrag hoopt trainer Brendan Rodgers het nog tot medio 2018 lopende contract van Eriksen af te kunnen kopen.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts