Twente lijkt Ajax en psv af te troeven in strijd om Ziyech

FC Twente lijkt aan het langste eind te trekken in de strijd om Hakim Ziyech. De middenvelder van sc Heerenveen trok de afgelopen tijd de belangstelling van onder andere feyenoord, Ajax en PSV. Twente lijkt echter de nieuwe werkgever te worden van de jongeling. Heerenveen Clubwatcher meldt dat de zaakwaarnemer van Ziyech de afgelopen tijd al meerdere keren gesprekken heeft gevoerd met FC Twente. De Tukkers zien in de jonge speler van Heerenveen namelijk de opvolger van Dusan Tadic. De laatstgenoemde lijkt te vertrekken.

Ziyech zou voor een bedrag van rond de vijf miljoen euro mogen vertrekken bij Heerenveen. Dat bedrag zouden de Friezen voldoende vinden om het nog tot medio 2015 lopende contract van Ziyech af te kopen.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts